Kysucké múzeum vyhlasuje Výzvu pre účinkujúcich z Českej republiky. Kysucké múzeum realizuje z programu Interreg V-A SK–CZ 2014–2020 Fond malých projektov cezhraničný projekt s názvom Oživené tradície bez hraníc, ktorého cieľom je návštevníkom a obyvateľov cezhraničného územia priblížiť tradičné veľkonočné zvyky a tradície formou rovnomenného podujatia a výstavy. V súvislosti so zabezpečením prezentácie veľkonočných zvykov, ktorá sa uskutoční dňa 20. 3. 2022 v Kaštieli Radoľa v čase od 11. – 16. hod., si Vás dovoľujeme osloviť či by ste mali záujem vystúpiť s ľudovou hudbou počas vernisáže výstavy a v priebehu podujatia v rozsahu cca 2 hodín.

V prípade, že máte záujem prezentovať ľudovú hudbu na podujatí Oživené tradície bez hraníc v Kaštieli Radoľa, potvrďte svoj záujem vyplnením údajov do návratky.

Kysucké múzeum si vyhradzuje právo zrealizovať výber medzi ľudovými kapelami, ktoré sa zúčastnia podujatia.

V prípade ak požadovaný honorár kapely bude vyšší ako finančný rozpočet na uvedené podujatie, vyhradzuje si Kysucké múzeum právo odmietnuť ponuku ľudovej hudby.

V prípade záujmu nás kontaktujte najneskôr do 15. 3. 2022 na emailTáto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. V prípade nejasností sa na nás môžete obrátiť aj telefonicky na č. +421 905 544014.

pdfVýzva_účinkujúcich.pdf

Realizované v rámci projektu Oživené tradície bez hraníc - ev. č. SK/FMP/11b/07/002 z programu Interreg V-A SK–CZ 2014–2020 Fond malých projektov.