Kysucké múzeum vyhlasuje Výzvu pre regionálnych výrobcov a remeselníkov z Českej republiky

- prezentácia ľudového remesla/umenia na podujatí Radoľský jarmok dňa 5.7.2022 v Kaštieli Radoľa.

Kysucké múzeum realizuje z programu Interreg V-A SK–CZ 2014–2020 Fond malých projektov cezhraničný projekt s názvom Oživené tradície bez hraníc, ktorého cieľom je návštevníkom a obyvateľov cezhraničného územia priblížiť tradičné veľkonočné zvyky a tradície formou rovnomenného podujatia a výstavy. V súvislosti so zabezpečením prezentácie veľkonočných zvykov a remesiel, ktoré sa uskutoční dňa 20.3.2022 v Kaštieli Radoľa v čase od 11. – 16. hod., si Vás dovoľujeme osloviť či by ste mali záujem predvádzať svoje ľudové umenie na tomto podujatí. Podmienkou je aby remeslo bolo zamerané na veľkonočnú tematiku.

Ukážka remesiel by mala byť prezentovaná v rozsahu cca 5 hodín.

Za prezentáciu bude výkonnému umelcovi ponúknutá odmena.

V prípade záujmu nás kontaktujte najneskôr do 14.3.2022 na  email Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. V prípade nejasností sa nás môžete obrátiť aj telefonicky na č. +421 905 544014

pdfVýzva_pre_remeselníkov_a_ľudových_výrobcov.pdf

Realizované v rámci projektu Oživené tradície bez hraníc - ev. č. SK/FMP/11b/07/002 z programu Interreg V-A SK–CZ 2014–2020 Fond malých projektov.